Wauw, wat een jaar. Voor Up was 2018 een belangrijk jaar. Zo kort terugblikkend overspoelen veel intense belevingen mijn gedachten:

  • Wat was het spannend: de lancering van UP, de eerste post’s op Facebook, Linked-in en Insta. Contacten leggen. En toen was daar de eerste cliënt.
  • Wat was het leerzaam: De ACT-opleiding, alle stappen die ik zette om UP te bouwen. De gesprekken waar ik elke keer weer van leer.
  • Wat was er veel dynamiek: Naast de opstart, individuele trajecten en mentorschap bij Psychodidact: druk met de jongerentraining ‘Eat that frog’. Brugklastraining ‘Zo gepiept’ in samenwerking met Lokaal 1A en de workshop ‘Less in stress´. Deelname aan de eerste Gezonde Route Rosmalen met de workshop/lezing: ‘in contact met je puber’.
  • En wat ben ik dankbaar: voor alle mooie ervaringen, maar bovenal voor het vertrouwen wat ik heb mogen ervaren. Jongeren en ouders die samen met mij aan de slag durfden te gaan. Dat maakt dit vak voor mij zo bijzonder en waardevol.

Een enorme pluim aan ieder die de moed heeft gehad dit jaar te durven werken aan hun eigen groeiproces bij UP.

UP to 2019

Natuurlijk staat ook 2019 weer vol leuke en spannende activiteiten en uitdagingen.
Allereerst geeft UP weer allerlei interessante workshops en trainingen. Te starten op 7 januari met de workshop ‘Les’s in stress’. (klik hier voor info)

UP wil zich in 2019 verder gaan toespitsen op de ouders van jongeren. Wat betekent de puberteit voor jou en jouw kind. Kennis over deze fase zorgt voor meer begrip en inzicht. Waar loop je tegenaan als ouder(s) en wat kun je betekenen op moment dat je kind problemen ervaart. Zo kun je als ouder nog beter aansluiten bij de behoefte van dit moment.

Verder staat er in het voorjaar nog een jongerenspecialisatie voor UP op de agenda en hoop ik natuurlijk veel jongeren én ouders te spreken en te mogen begeleiden op hun unieke pad naar groei!

“If you want to fly, give UP everything that weighs you down” –Boeddha-