jongeren

Je groeit op in een turbulente wereld. Hoge verwachtingen vanuit jezelf en jouw omgeving. Op topsnelheid meedraaien in een wereldse samenleving. Van nature bezit je volop energie, veerkracht en geestdrift hiermee om te gaan. Maar soms loopt het een periode niet zo lekker; tegenslagen, stress, gebrek aan motivatie. Je ontdekt dat het je even niet alleen lukt hier weer uit te komen.

1. what’s up

Je denkt misschien ‘je moet toch wel gek zijn voordat je met iemand gaat praten over jezelf.’ Nou, niet dus. We komen immers allemaal vroeg of laat iets tegen waarvan we denken: ‘ik weet het even niet, kon iemand  nu maar even met mij meedenken.’ Als je kiespijn hebt ga je toch ook naar een tandarts, dan hoef je nog niet direct een kunstgebit.

Lees meer

2. Stand up

Wanneer ga je eigenlijk hulp zoeken? Je bent in ieder geval al begonnen om via internet naar mogelijkheden te zoeken. Dat is een moedige eerste stap. Je overmatig rot en ellendig of eenzaam voelen is niet gezond. Zeker niet als er ook andere klachten bijkomen zoals bijvoorbeeld angst, dwanggedrag, woede, slapeloosheid.

Lees meer over stand up/herken je dit?

3. Way up

Samen met UP ga je op zoek naar kansen, mogelijkheden en krachten om weer door te kunnen en ruimte te ervaren die verdere groei mogelijk maakt. Anders gezegd: je eigen ‘way up’. Immers doordat je wilt werken aan jezelf en aan dat waarmee je worstelt, durf je te dealen met het leven. Dit pad leidt altijd naar groei.

Lees meer over way up/werkwijze

4. catch up

Leuke en gekke nieuwtjes over de mens en zijn gedrag… er zijn er genoeg. Er worden allerlei goede, bizarre, interessante, lachwekkende, leerzame en soms ook behoorlijk nutteloze onderzoeken gedaan. Waardoor dat komt? Mensen zijn nieuwsgierig en willen ten slotte alles weten en dan geldt vaak: hoe gekker, hoe leuker. 

Lees meer