Een grandioze lofzang aan al die jongeren die de moed en het lef hebben om te vragen om hulp!
Het wordt zwaar onderschat hoe moeilijk dit soms is!

Misschien zit je midden in de puberteit (dat woord alleen al geeft jeuk). Of je hebt net de ellendige opstartjaren achter de rug en bent eindelijk zo goed als volwassen. Je bent jezelf aan het losworstelen van alle bemoeizucht van ouders, leraren, opa’s, oma’s, begeleiders en noem ze maar op. Alle goede bedoelingen ten spijt. Veel liever vertel je tegen je maten of vriendinnen waar jij zo mee zit.

Toch ontdek je misschien dat het delen met vrienden niet altijd brengt wat je verwacht of eigenlijk nodig hebt. Er blijft bijvoorbeeld verwarring over al je nare gedachten. Het lukt je niet je gedrag te veranderen of je rottige gevoel gaat maar niet weg… Steeds opnieuw komt dat gevoel bij je op er niet uit te komen. Dan is het tijd voor passende hulp.

Dit is niet altijd gemakkelijk. Alleen al het idee met iemand te ‘moeten’ praten! Je bent toch zeker niet gek?!

Nee, zeker niet, we komen allemaal onze obstakels tegen in het leven. Het dealen daarmee leer je gaandeweg, maar soms is een steuntje daarbij zeer welkom.

Hulp lijkt misschien een beetje falend, net nu je meer los bent van ouders en zo.
Niets is minder waar. Door hulp te zoeken laat je juist zien dat je verantwoordelijk bent en begrijpt dat je mag groeien als persoon. Dit groeien kost tijd en doet soms pijn, maar het durven dealen met je eigen problemen kan uiteindelijk alleen maar winst opleveren!

UP vertelt niet wat je moet doen., maar begeleidt bij je eigen zoektocht naar mogelijkheden en oplossingen. Soms is dat lastig met woorden te benoemen of weet je het even niet zo goed. UP helpt je daarbij, staat achter je en verdiept zich in jouw verhaal. We gaan samen op zoek wat voor jou belangrijk is en maken zo een plan wat jou helpt op je eigen pad omhoog.

Wil jij meer weten? Bel of app me voor info of een afspraak of klik hier