Wat een zomer! De temperaturen elke dag boven de 20 graden. Met 330 zonuren een van de zonnigste zomers ooit gemeten. Er was droogte, maar ook de heetste nacht ooit. Er leek geen einde te komen aan de ‘lazy summer’.

Zelf was ik met mijn gezin 2 volle weken op Corsica. Wat een prachtig eiland! Samen met man, mijn 2 dochters en zoon heb ik enorm genoten van mooie natuur, knusse stadjes, strand, zalig eten én van elkaar.

Enorm veel nieuwe en frisse energie opgedaan om volop aan de slag te gaan. Ook dàt is genieten.

Up is weer bereikbaar voor alle jongeren en hun ouders die durven en willen groeien. In je strijd met jezelf, je omgeving en het leven helpt UP je zoeken naar kansen en mogelijkheden weer door te kunnen. Zo volg je jouw eigen pad richting groei .

Bovendien staan 2 mooie nieuwe trainingen op het programma:

1. Groepstraining voor jongeren (12-15 jaar en 16-20 jaar) ‘Eat that Frog’.

Omgaan met:

  • sociale angst of faalangst
  • sombere gevoelens of stress
  • nare – of dwangmatige gedachten.

Binnen een kleine groep (max. 6 pers) vind je support en motivatie. Samen, terwijl ieder aan zijn eigen ‘kikker’ werkt. Wil je meer hierover weten? Klik hier

2. Brugklastraining ‘Zo Gepiept’

In samenwerking met huiswerkbegeleiding lokaal 1a.
Met behulp van 6 verschillende thema’s wordt gewerkt aan een succesvolle overgang naar middelbaar onderwijs. Bijvoorbeeld aanpak van huiswerk, planning en organisatie. Daarnaast wordt, vanuit wat voor de brugklasser belangrijk is, geleerd te dealen met o.a.

  • stress
  • conflicten
  • social media, gamen
  • motivatie

Een mooie uitgebalanceerde combinatie vol handvatten en tools om een schoolcarrière lang profijt van te hebben. Wil je meer hierover weten? Klik hier 

Hou het UP-nieuws in de gaten. Je kunt UP ook volgen op Facebook of Insta op UP de Groeipraktijk. Zo ben je altijd UP-to-date!