gezonde route rosmalen

Aanstaande zondag, 3 november, is de tweede editie van de Gezonde Route Rosmalen.

Dit jaar is het thema; gezondheid is je lief. Allerlei bedrijven en praktijken in Rosmalen, werkzaam op het gebied van gezondheid en welzijn, houden deze dag  open huis voor publiek. Ook het JBZ heeft zich verbonden aan dit initiatief en staat met een gezondheidstest in het centrum van Rosmalen. De doelstelling van de dag is: een bijdrage leveren aan preventie en positieve gezondheid. Een mooie aansluiting met UP.

Ook UP de Groeipraktijk doet weer mee door haar deuren open te zetten voor iedereen die eens kennis willen maken met mijn praktijk. UP begeleidt jongeren én hun ouders die tijdelijk vastlopen in relatie met zichzelf, elkaar of de wereld om hen heen. UP werkt vanuit een positieve visie: werken aan jezelf kan je verder laten groeien.

Vanaf 11.00 ben je van harte welkom!

Het programma van UP bestaat uit drie gratis mini-workshops:

11.30 uur        Power UP

Een interactieve workshop; Hoe is je energiebalans binnen het gezin? Als er zicht ontstaat op de energiehuishouding ontstaat er inzicht in de energiebrengers en vreters. Aan de hand hiervan kan je actie ondernemen om jouw energiebalans te verbeteren.

13.00 uur        Pubertalk

Een informatieve workshop; De puber heeft het imago van lastig, dwars, lui en ongeïnteresseerd. Niets is minder waar; er is veel unieks te ontdekken aan pubers, of liever gezegd; jongeren. Laat je verrassen in de korte ‘rondleiding’ over de fascinerende fase van de puberteit.

14.30 uur        UP Waards

Een interactieve workshop; Welke waarden spelen er binnen het gezin? Waarden zijn drijfveren. Waarden motiveren je om in beweging te komen. Binnen verschillende settings spelen verschillende waarden. Wat is binnen jullie gezin belangrijk en wat kun je doen om hieraan te werken?

Loop vrijblijvend binnen om kennis te maken en ontdek wat UP voor je kan betekenen.
Bezoekadres: van Oldenbarneveltlaan 7 in Rosmalen