UP vakantie

Van 10 t/m 30 juli viert UP vakantie.

Wat een jaar is het geweest! Na vorig jaar zomer brak voor mij een intensieve UP-tijd aan. Druk met het opzetten van de praktijk. Inhoud geven aan mijn plannen, vormgeven website, contacten leggen. Ik kwam met allerlei nieuwe mensen en zaken in aanraking en heb enorm veel geleerd.

Eind januari was het zover; toen ging mijn website de lucht in. Super trots op het resultaat en blij met alle fijne en warme reacties.

Daarnaast heb ik enkele mooie trainingen gegeven; onder andere een feedback-training en omgaan met examenstress. Nu druk met de ontwikkeling van de groepstraining “Eat that frog”, die dit najaar van start gaat.

Maar eerst; summerbreak!

Lekker weg en genieten van rust, mijn gezin, natuur, mooie boeken, lekker eten, enzovoort enzovoort. Even helemaal niks. Dat help om weer op te laden. Even de focus verleggen en energie opdoen. Zodat ik vanaf augustus weer fris aan de slag mag met allerlei mooie uitdagingen.

Dat is ook wat ik iedereen toewens; een stralende vakantie. Tijd voor jezelf en even los komen van alles. Dit kan op allerlei plaatsen en op vele manieren. De één gaat dagelijks naar de IJzerenman in Vught gaat, de ander naar Machu Picchu in Peru. Of je nu blij wordt van vissen, paragliden, snorkelen, wandelen, uitslapen of wat dan ook; doe wat je fijn vindt en geniet!

En ja;) het is wetenschappelijk bewezen dat het houden van vakantie een krachtig middel is om te herstellen van stress. Het verbetert de gezondheid en het slaappatroon en reduceert stress. Hierin gaat het niet om je wat je precies doet, als je er maar plezier aan beleeft. Zo kun je ontspannen en mentaal afstand nemen. Even loskomen van de dagelijkse beslommering helpt relativeren en zal de veerkracht te versterken.

Vanaf 31 juli is UP weer bereikbaar! Goede reis!