UP & FLOOOWing in Lokaal 1A

Up-and-flooowingHoe mooi is dat: het bundelen van krachten en expertise. UP gaat samen met Flooow en Lokaal 1a een inloopspreekuur organiseren. Hier kan je vrijblijvend terecht met al je vragen omtrent; studiekeuze, motivatie, stresshantering, faalangst en allerlei anderen zaken. Samen bezitten we veel kennis rondom jongeren en dat wat hen bezighoudt en motiveert. Met name voor de ouder(s) heel nuttig om eens op een laagdrempelige vrijblijvende wijze kennis te maken met mogelijkheden voor begeleiding van je jongvolwassen kind en/of jezelf in de rol van ouder.

Flooow heeft zich gespecialiseerd in studiekeuze. Dit start al met de keuze voor het juiste profiel. Samen wordt bekeken waar je talenten liggen, je passie en motivatie. Zo kan zicht ontstaan op het pad dat bij je past.

Lokaal 1a geeft huiswerkbegeleiding in de brede zin van het woord. Er is ruimte voor bijvoorbeeld persoonlijke begeleiding, groepsbijlessen, brugklastraining en examentraining.

UP begeleidt jongeren én/of hun ouders die (tijdelijk) vastlopen. Dit kan binnen studie zijn, maar ook in relatie met zichzelf, elkaar of de wereld om hen heen. Heb je dan een steuntje in de rug nodig en misschien een duwtje om weer zelfstandig door te kunnen groeien? UP ‘loopt’ een stukje met je mee: wat gaat er mis? Waardoor komt het en wat heb je nodig?

Ons uitgangspunt is positief:

jongeren zitten vol met kracht en kwaliteit. Ze beschikken vaak over veel humor en een creatief vermogen. Bovendien zijn jongeren flexibel en veerkrachtig.

Wil jij groeien en ontwikkelen? Jij bepaalt de inhoud waar je aan wil werken, wij houden je op koers in jouw proces. Ben je er klaar voor?

Vanaf 8 oktober staan wij, Reggie van Flooow en Lianne van UP de Groeipraktijk, elke dinsdagavond voor je klaar. Wandel gewoon eens even binnen op de nieuwe locatie van Lokaal 1a. Adres: Helvoirtseweg 2 in Vught.

 

 

Neem vrijblijvend contact op, dan kunnen we samen bespreken wat UP voor jullie kan betekenen.