Nieuw bij UP: Groepstraining ‘eat that frog’. Speciaal voor jongeren.

Zo dealen we vaak met problemen op ons pad; we schuiven het voor ons uit. Gaan zaken vermijden en ontlopen. Vroeg of laat kom je het toch weer tegen.

Bijvoorbeeld dat feestje waar je liever niet naar toe gaat. Je ziet ertegen op. Er zijn vast weinig mensen die je kent en je bent bang dat ze over je praten. Je besluit een smoes te bedenken zodat je lekker die avond kan netflixen. Rust; even geniet je van het idee dat je niet hoeft te gaan. Maar al snel ontvang je de volgende uitnodiging…

Dat dus: op korte termijn lijkt vermijden effect te hebben maar op de lange termijn krijg je er steeds meer last van.

Het gaat over sociale onzekerheid gaat of faalangst, maar ook depri- of stressklachten, zelfs dwangedrag of gedachten (weet je wel; 5x die deur checken) Pak aan die ‘kikker’!

En dat gaan we doen! Op een hele nieuwe wijze: ACT (acceptance and commitment therapy). Een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om een andere relatie op te bouwen met je eigen onzekerheid, angst, somberheid of stress.

Je bent niet volslagen gek, raar of een weirdo; we kennen allemaal de momenten waarop we meegesleurd worden door onze eigen nare gedachten en gevoelens. Je bent juist heel eerlijk als je dit herkent bij jezelf.

Nu kun je ermee aan de slag en leren te leven op de manier die je zelf graag wil. Dat is precies waar we samen aan gaan werken.

Waarom een groepstraining?

Omdat een groep je veel support en motivatie biedt. We werken in kleine groepen van max. 6 personen in 2 leeftijdscategorieën: 12 tot 15 jaar en 16 tot 20 jaar. Samen aan de slag met ieder zijn eigen ‘kikker’.

De training bestaat uit een persoonlijke intake (0,5 uur), 6 groepssessies (1,5 uur), 1 individuele sessie (1 uur) en 1 oudersessie (1,5 uur).
De werkmap en gevulde ‘gereedschapskist’ zijn inbegrepen.

Kosten: € 345,00

Wil jij sterk het nieuwe schooljaar van start, stel dan niet langer uit: schrijf je nu in!

Voor informatie en/of aanmelding:
Bel of app: 06 – 55 137 699
Of mail: info@up-degroeipraktijk.

Data:

27 september 2018
4-11-25 oktober 2018
8-15 november 2018
Oudersessie: 1 november 2018

Jongeren 12-15 jaar van 16.30 uur tot 18.00 uur
Jongeren 16-20 jaar van 19.00 uur tot 20.30 uur