Over mij

Mijn eigen unieke verhaal is dat ik op jonge leeftijd mijn vader verloor door ziekte. Mijn moeder bleef achter met 3 jonge kinderen. Als 3-jarige was ik de jongste van het gezin. Met slechts enkele authentieke herinneringen ging ik door zonder vader. Ik was te jong om dingen te begrijpen, maar oud genoeg om te ervaren.

Vijf jaar later kwam er een nieuwe ‘vader’ in huis. Ook dit is een innemend proces wat je als kind overkomt. Voor mij een waardevolle ervaring die mij een veilig en warm thuis gebracht heeft met alle ruimte mezelf te ontwikkelen. Ik herinner me de onzekerheid waarmee ik geworsteld heb, mijn angsten in mijn jeugd. Voelde me vaak klein ondanks mijn lengte van 1,80 meter, onbelangrijk en ondergeschikt.

Er waren fases waarin ik hard vocht voor mijn plek en perioden waarin ik me alleen en verlaten voelde. Maar genoot ook van de vele gekke en grappige situaties waarin mijn verwondering om wat gebeurde zo puur en betoverend kon zijn. Mijn thuis heeft mij altijd omarmd, beschermd en getroost. Ik kon mijn verhaal, mijn verdriet en vreugde delen. Hun vertrouwen in mij hielp mij te geloven in mezelf. Vanuit deze basis heb ik me dan ook ontwikkeld.

Nu

Ik heb mijn eigen valkuilen leren kennen en herkennen en een manier gevonden ermee om te gaan. Mijn verhaal heeft me gevormd tot wie ik nu ben; loyaal, toegewijd, vasthoudend, creatief en een tikkeltje eigenwijs.

WIL JE EEN UP-DATE MAKEN?

De oefeningen die me toegereikt werden om aan mezelf te werken hebben geholpen me te doen groeien

Tine

Je stelt mensen echt op hun gemak

Vader van zoon en dochter

Je komt rustig over en luistert goed. Je bent een persoon waarbij ik me op mijn gemak voel. Dat straal je uit

Ouder van puberdochter

Je hebt duidelijk uitgelegd hoe het werkt bij pubers. Nu begrijp ik het beter. Ook heb ik goede informatie gekregen en ben hiermee aan de slag gegaan

Moeder van 2 meiden (13 en 15)