Meet up

Up is een praktijk die ouders én jongeren begeleidt om anders om te leren gaan met zichzelf, elkaar en met tegenslagen die op hun pad komen. We gaan op zoek naar patronen van gedrag, gedachten en gevoel waar je zelf (en soms de omgeving) last van hebt en zoeken naar mogelijkheden hier op een betere, meer functionele manier mee om te gaan.

1. Lianne

Ik, Lianne van den Elzen, ben getrouwd en moeder van 3 opgroeiende kinderen. Jarenlang heb ik als interieurarchitect gewerkt met de bedoeling voor al die mensen een fijne en comfortabele omgeving te scheppen. Vanaf 2012 ben ik me vervolgens gaan verdiepen dit meer van binnenuit te bereiken.

Lees meer over Lianne / visie

2. MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: UP is meer dan een bedrijf, het is mijn passie. De passie en daarbij ambitie om mensen, en dan vooral ouders én jongeren, vooruit te helpen. Mijn vertrouwen dat bij jongeren namelijk zoveel winst te behalen is. In de jeugd leg je de basis voor de ontwikkeling naar een stabiel en evenwichtig mens.

Lees meer

3. Projecten

Groei is op vele manieren en plaatsen mogelijk. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan scholen, organisaties, clubs, verenigingen, maar ook binnen bedrijven. Dit kan onder andere d.m.v. een project, training, evenals workshop.

Lees meer over projecten / groepstraining / brugklastraining

4. Tarief

Aan een begeleidingstraject zitten kosten verbonden. Gelukkig wordt door de meeste zorgverzekeraars deze kosten via de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Verder werkt UP niet met wachtlijsten en kan je op relatief korte termijn een traject starten.

Lees meer