Tarief

Aan een begeleidingstraject zitten kosten verbonden. Gelukkig wordt door de meeste zorgverzekeraars deze kosten via de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Verder werkt UP niet met lange wachtlijsten daardoor kan je op relatief korte termijn een traject starten.

NFG registratienummer: 8740

Up de groeipraktijk
AGB-code: 90064099

Lianne van den Elzen
AGB-code : 90104810

RBCZ licentie: 180686R

We starten met een kennismakingsgesprek. Er is dan ruimte voor al je vragen betreft aard van probleem, werkwijze en behandeltraject. Zo kunnen we elkaar leren kennen en hierin zal een stukje probleemanalyse plaatsvinden. Dit gesprek duurt ongeveer 3 kwartier. Hiervoor wordt € 60,00 in rekening gebracht. Besluit je naar aanleiding hiervan een traject in te zetten dan plannen we een eerste sessie.

Een sessie duurt 1 uur.
Tarief hiervan bedraagt € 90,00 voor een individuele sessie en € 115,00 voor een ouders/gezinssessie. Bij uitloop van duur wordt een toeslag van € 25,00 per kwartier berekend. Telefonisch consult wordt op tijd verrekend.
Een gemiddeld traject bestaat uit 6 tot 8 sessies.

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden in hun aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk de kosten van onze counselingsgesprekken.
Informeer hiernaar bij jouw zorgverzekeraar of klik hier  voor het overzicht 2023 van vergoedingen voor behandelsessies bij UP.

Genoemde tarieven zijn voor particulieren. Deze tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Voor organisaties gelden andere tarieven. Neem hiervoor vrijblijvend contact met UP op.

Op alle diensten zijn zowel de algemene voorwaarden als het privacy reglement van toepassing.

UP de groeipraktijk is aangesloten bij de NFG, de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Daarnaast is UP geregistreerd bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Sinds november 2018 is UP bovendien opgenomen in het register kinder- en jongerentherapeuten van de RBCZ.

WIL JE EEN UP-DATE MAKEN?