groepstraining

Vanaf najaar 2018 gaat UP de groeipraktijk een groepstraining verzorgen speciaal voor jongeren tussen 12 en 15 jaar en 16 en 20 jaar. 

Zo dealen we vaak met problemen op ons pad; we schuiven het voor ons uit. Gaan zaken vermijden en ontlopen. Vroeg of laat kom je het toch weer tegen.

Denk bijvoorbeeld aan dat feestje waar je liever niet naar toe gaat. Je ziet ertegen op. Misschien ken je maar weinig mensen en ben je bang dat ze over je praten. Je besluit een smoes te bedenken zodat je lekker die avond kan netflixen. Rust; even geniet je van het idee dat je niet hoeft te gaan. Maar al snel ontvang je de volgende uitnodiging…

Data:
Op dit moment staat er nog geen nieuwe training gepland.

 

Dat dus: op korte termijn lijkt vermijden effect te hebben, maar op de lange termijn krijg je er steeds meer last van.

Of het nu over sociale onzekerheid gaat of faalangst, depri- of stressklachten, zelfs dwanggedrag of gedachten (weet je wel; 5x die deur checken) Pak aan die ‘kikker’!

En dat gaan we doen! Op een hele nieuwe wijze: ACT (acceptance and commitment therapy) Een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om een andere relatie op te bouwen met je eigen onzekerheid, angst, somberheid of stress.

Je bent niet volslagengek, raar of een weirdo; we kennen allemaal de momenten waarop we meegesleurd worden door onze eigen nare gedachten en gevoelens. Je bent juist heel eerlijk als je dit herkent bij jezelf.

Nu kun je ermee aan de slag en leren te leven op de manier die jij zelf graag wil. Dat is precies waar we samen aan gaan werken.

Waarom een groepssessie?

Heel simpel; jullie kunnen veel van elkaar leren. Uiteindelijk zijn jullie de ervaringsdekundigen! Bijvoorbeeld zul je ontdekken dat je niet de enige bent die soms strijd voert met het leven. Je helpt elkaar onder andere te stimuleren en motiveren om nieuwe stappen te zetten.

We werken in kleine groepen van max. 6 personen in 2 leeftijdscategorieën: 12 tot 15 jaar en 16 tot 20 jaar. Samen aan de slag met ieder zijn eigen ‘kikker’.

De training bestaat uit:
een persoonlijke intake (0,5 uur)
6 groepssessies (1,5 uur)
1 individuele sessie (1 uur)
1 oudersessie (1,5 uur).
Werkmap en gevulde ‘gereedschapskist’ zijn inbegrepen.
Kosten: € 345,00

Wil jij sterk in je schoenen staan, stel dan niet langer uit:
schrijf je nu in!

Voor informatie en/of aanmelding:
Vul het contactformulier in of
Bel: 06 – 55 137 699 of mail: info@up-degroeipraktijk.nl

 

Ik heb met school altijd heel veel stress, maar door de workshop heb ik geleerd er meer controle over te hebben.

Carolijn 17 jaar over 'omgaan met stress'

Fijn, ik heb echt geleerd hoe je het beste met stress om kan gaan. Het was fijn met een groep om te gaan, die hetzelfde ervaart als jijzelf.

Fleur 16 jaar over 'omgaan met stress'

Ik vond de workshop rustgevend, interessant. Ik heb er nieuwe dingen van geleerd.

Jagoda 19 jaar over 'omgaan met stress'

Ik vond het zeker een nuttige ervaring. Veel geleerd met betrekking tot gedachten, waar ze vandaan komen en hoe je hiermee het beste kan omgaan.

Lieve 17 jaar over 'omgaan met stress'